Sponsor een Band

the_highway_gangThe Highway Gang, de band die op 17 oktober jongstleden in ons kluppie aan de Wendeldijk optrad, werd gesponsord door Henk Leeflang. Bedankt Henk, hier zijn we blij en gelukkig door geworden in deze economisch mindere tijden !

 

Daarom roepen we leden, bezoekers en vrienden van l’Esprit op ook eens een band te sponsoren, bijvoorbeeld als zakenrelatie, feestje, jubileum, reünie; verzin het maar.

Je bevind je dan in de gelukkige omstandigheid mee te programmeren met onze unieke bijna 50 jarige sociëteit. Dit zou best wel eens een leuk belastingvoordeeltje kunnen opleveren voor de zelfstandig ondernemenden onder ons. Jammer genoeg gaat deze vlieger niet voor iedereen op, maar een onvergetelijke avond kunnen we je garanderen !

Met de penningen die we hiermee uitsparen willen we ons 50-jarig bestaan in 2017 op een bijzondere manier gaan opluisteren als bedankje voor de geweldige, fijne, leuke, lieve, prettige, warme, enthousiaste jaren die wij met elkaar hebben mogen beleven in l’Esprit.

Voor meer informatie, neem contact op met Jan: 06-18482827