The Harvey Blom Band
Zaterdag 22 september 2018 om 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Website

Vervangt vanavond The Robert Smith bluesband die wegens familieomstandigheden af moest zeggen.
 
Eind 2016 leerde gitarist Harvey Blom, die ooit in Breda actief was met de formatie Crossroads Experience waarin ook drummer Ramon van Gils zat die nu furore maakt met de neo new wave formatie There There, en zanger en multi-instrumentalist Stephen Wilkinson elkaar kennen, doordat ze regelmatig bij diverse jamsessies aanwezig waren en dus ook samen op het podium stonden.
Na een aantal keren zo samen gespeeld te hebben werd het al snel duidelijk dat de muzikale klik tussen de twee groter was dan die jamsessies, en werd er besloten om de muzikale broederschap verder vorm te geven.
Na korte tijd kwamen drummer Roel Bisschops en bassist Laurens Verdurmen, beide bekend van én actief in Charlie & The Welfare, op hun pad. Vanaf dat moment was The Harvey Blom Band een feit, en spenderen ze met z’n vieren zo veel mogelijk tijd in de oefenruimte of op het podium.
Ze spelen lekkere blues en rock die heavy kan zijn maar ook zeker erg intiem. Deze band heeft de lef van ZZ Top, de drive van Rory Gallagher en de groove van Free!
 
Line-up:
Stephen Wilkinson (multi-instrumentalist/zang)
Harvey Blom (gitaar)
Laurens Verdurmen (bas)
Roel Bisschops (drums)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
22/09/2018
21:00 uur

Prijs
Leden: € 5,00
Niet Leden: € 7,50

Locatie
l'Esprit

Home of the Blues

WordPress Lightbox Plugin