Kees Dusink Blues Band
Zaterdag 26 januari 2019 om 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Website

De KD Blues Band is gevormd rond meermalig Nederlandse Blues Award-winnaar Kees Dusink. Hij heeft een herkenbaar en onderscheidend gitaargeluid dat onmiskenbaar is geïnspireerd door zijn allertijden gitaarheld Peter Green. Kees was Lead & Slide-gitarist en componist bij The Twelve Bar Blues Band, welke band jarenlang tot de absolute top van de Nederlandse bluescène behoorde.

Zanger van de band is “Big Marc” Bocken, die wordt beschouwd als een van de beste Nederlandse blueszangers. Marc was vele jaren succesvol in a.o. de Antones, de Stax Cats en RB Blues Consession

Bassist Patrick “Sideburn” Obrist, ook Blues Award-winnaar, kwam de band versterken. Al meer dan 10 jaar speelden Patrick en Kees samen in de Twelve Bar Blues Band. Deze band won in 2011 de Dutch Blues Award voor Beste Nederlandse Blues Band. Kees en Patrick hebben samen 4 CD’s opgenomen en deze heren kunnen elkaar blindelings op het podium vinden.

Ritmegitarist van de band is Buzz Badweather. Buzz speelde al met Kees in het succesvolle “The Blues Forever Project”. Dit volledig instrumentale project leverde ooit het best verkochte Blues Album van Kees.

De band iscompleet met zeer ervaren drummer Bill Honing. Bill was drummer van de bekende Nederlandse showband uit de jaren 80 en 90, de Bob Color Band.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/01/2019
21:00 uur

Prijs
Leden: € 6,00
Niet Leden: € 8,50

Locatie
l'Esprit

Home of the Blues

WordPress Lightbox Plugin