Joe Undercover (the dutch Joe Cocker)
Zondag 2 januari 2022 om 15.00 uur
Zaal open: 14.00 uur
Website

Zin in een mooi muzikaal begin van 2022? Wij zorgen er voor, want Cees Geluk komt met zijn geweldige Joe Cocker-tribute band zorgen voor het eerste grote muziekfeest  bij L’Esprit!

JOE UNDERCOVER is de 8 koppige Joe Cocker Tribute band met als frontman de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’. Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger.
‘HE HAS THE SOUND, THE LOOKS & THE MOVES !! ‘
Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo’s en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show!
Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen. Een ‘must see’ voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziek liefhebbers! Entree leden 10, niet-leden 12,50 euro. Let op: je kunt aan de bar alleen per pin betalen!!

 

Wil je dit optreden bijwonen? Stuur dan een mailtje naar jan.lesprit@upcmail.nl of stuur een PB via facebook naar Jan Valster. Onder de huidige omstandigheden is er een coronacheck bij de entree.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
02/01/2022
15:00 - 18:00 uur

Prijs
Leden: € 10,00
Niet Leden: € 12,50

Locatie
l'Esprit

Home of the Blues

WordPress Lightbox Plugin