Dee's Honeytones
Dee's Honeytones
Zondag 24 oktober 2021 om 15.00 uur
Zaal open: 14.00 uur
Website

Optreden bijwonen?

of stuur een PB via Facebook naar Jan Valster


Op ons nieuwe podium hebben we met genoegen plaats gemaakt voor de band die aan de Wendeldijk al voor vele geweldige optredens heeft gezorgd.  Dee’s Honeytones is ontstaan uit rhythm and blues, opgegroeid met rockabilly en uitgegroeid tot een jumpblues kwartet. Invloeden zijn de zwarte kant van begin jaren vijftig rhythm and blues en rockabilly artiesten oa. Etta James, Elmore James, T-Bone Walker en Wynonie Harris.

Zangeres Dee Ann zingt met veel passie voor dit soort muziek. Met haar heldere stem raakt ze echt deze vroege jaren vijftig stijl. Naast haar stem maken haar swingende piano en Hammond het geluid van de band compleet. Contrabassist Mars verdiende zijn Rockabilly credits al in andere Rockabilly en Roots formaties. Zijn technische en stabiele loopbas met het volle geluid van zijn akoestische bas vormt de basis van de Dee’s Honeytones sound. Emiel heeft blues in zijn bloed en botten stromen en drukt dit op zijn eigen unieke manier uit met andere invloeden uit de rootsmuziek. Zijn unieke solo’s en authentieke sound maken hem de perfecte gitarist voor deze formatie. Rene weet de hele band te dragen met zijn vaste en ritme en zorgt ervoor dat swing, shuffle, boogie en jazzy songs grooven zoals de drummers in de begindagen deden.

Dee’s Honeytones staat voor een origineel swingend optreden uit de jaren vijftig!

Zaal open 14:00, aanvang optreden 15:00. Entree leden 7,50 / niet-leden 10,00.

Wil je dit optreden bijwonen? Stuur dan een mailtje naar jan.lesprit@upcmail.nl of stuur een PB via facebook naar Jan Valster. Onder de huidige omstandigheden is er een coronacheck bij de entree.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/10/2021
15:00 - 18:00 uur

Prijs
Leden: € 7,50
Niet Leden: € 10,00

Locatie
l'Esprit

Home of the Blues

WordPress Lightbox Plugin