Blues Treat
Zaterdag 16 september 2017 om 22.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Website

In 2016 veroverden ze op sensationele wijze een zwaar bevochten finaleplaats in de Dutch Blues Challenge en ze bewezen daarmee tot de beste blues-acts van Nederland te horen. De unieke mix van funky en classic blues en de ijzersterke podiumpresentatie lieten een diepe indruk achter op zowel de vakjury als het publiek.

Spil van de band is Monica (Mo) Boelen die met haar stem en presentatie het publiek boeit, ontroert en niet te vergeten in de benen krijgt. Muziek uit het hart, gepassioneerd, eerlijk en rauw en vaak zo dat je eigenlijk niet meer stil kan blijven zitten!

Monica wordt ondersteund door Roel Reinders op basgitaar en Folkert Hildama op drums. Deze mannen leggen een groovend tapijt neer voor Carlo Boelen (Hammond en zang) Henk-Jan de Jong (leadgitaar) en Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang).

Het repertoire van Blues Treat is verfrissend  en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Rod Piazza, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/09/2017
22:00 uur

Prijs
Leden: € 5,00
Niet Leden: € 7,50

Locatie
l'Esprit

[dc-social]

Home of the Blues

WordPress Lightbox Plugin